Chivas Regal Extra Blended Scotch Viski benim tarzım diyorsanız ya da 2015’te piyasaya sürülmüş bu lezzeti hala denemediyseniz; Chivas Regal Extra Viski Kiti’miz ile siz de bu zengin aromayı tadabilirsiniz. 

 Chivas Regal Extra Viski koku olarak yoğun ve güçlü bir viski izlenimi verse de dengeli ve lezzetli bir içime sahip viskilerden. Chivas Regal Extra viskisinde belirgin baharatlı aromasının yanında kuru üzüm, kuru kayısı gibi kuru meyveler ile tarçın, bitter çikolata ve karamel aromlarına hafif odunsu tatlar eşlik ediyor. Oldukça güçlü ve zengin Chivas Regal Extra Viski aromasına viski kitimiz ile ulaşabilir siz de 2-3 demlenme süresi sonunda kendi Chivas Regal Extra Blended Scotch Viskinizi yapabilirisiniz. Zengin aromalı, uygun fiyatlı viski kitlerimizle farklı viski aromaları deneyebilir, kendinize has viski yapabilirsiniz.

 Chivas Regal Extra Blended Scotch Viski dışında daha birçok zengin aromalı ve hoş kokulu viski kitlerimize Kendin Hazırla sayfamız üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz. Onlarca viski kiti çeşitlerimiz arasından kendinize uygun bir viski bulabilir ya da her seferinde farklı bir viski kiti deneyerek sürekli yeni viski aromaları ile tanışabilirsiniz.

 Chivas Regal Extra 2021 Liste Fiyatı ile karşılaştırıldığında çok daha ucuza kapınıza getirdiğimiz viski kitlerimiz ile Chivas Regal Extra Viskideki zengin aromayı, güzel kokuyu ve karakteristik tadı yakalayabilirsiniz.

Chivas Regal Extra Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Chivas Regal Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Chivas Regal Extra Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*