Chivas Regal Ultis Blended Scotch viski severlerini de unutmadık! Kendin Hazırla ekibi olarak Chivas Regal Ultis viski kiti ile 5 malt viskinin harmanından olan Chivas Regal Ultis Blended Scotch Viski aromasını sizlere ulaştırıyoruz. Chivas Regal Viski markasının özel bir harman serisi olan Chivas Regal Ultis Scotch viskisinin oldukça hafif, kolay içimli, dengeli ve dolgun aromasına Chivas Regal Ultis Scotch viski kitimiz ile ulaşabilirsiniz. 10 mili litrelik şişedeki viski kitimiz ile 2.2 litrelik Chivas Regal Ultis viskisi yapabilirsiniz.  

Sadece 2-3 günlük demlenme süresi sonunda Chivas Regal Ultis Scotch Viskinin; karamel, bal, vanilya, şeftali ve zencefil, tarçın ve çok hafif karabiber aromasını tadabilirsiniz. İsteğinize bağlı olarak viski kitlermiz ile farklı aromalar da deneyebilirsiniz. Chivas Regal Ultis Viski Kitimiz ile dolgun, kremamsı ve yumuşak içimli viskinizi ve her türlü scotch viskiyi evinizde yapmak için Kendin Hazırla sayfamız üzerinde bize ulaşmanız yeterli.

  Chivas Regal Ultis 2021 liste fiyatı ile karşılaştırıldığında Türkiye’nin en ucuz viski kitlerini sizlerle buluşturuyoruz. Chivas Regal Ultis Scotch Viski markasının zengin aroması ile viskinizi tatlandırabileceğiniz viski kitlerimiz size sadece bir tık uzakta. Sizlerin memnuniyetini öncelik belirlediğimiz Kendin Hazırla sayfamız üzerinden diğer Chivas Regal Viski Kiti çeşitlerimize ve dünyaca ünlü birçok markanın viski aroma kitlerine ulaşabilirsiniz.

Chivas Regal Ultis Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Chivas Regal Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Chivas Regal Ultis Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. 

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*