Justerini&Brooks Rare Scotch yani J&B Viski 42 çeşit malt ve tahıl karışımından oluşan tam bir blended scotch viskidir. Kendin Hazırla ekibi olarak bu klasik lezzeti J-B Viski Kiti ile sizlere ulaştırıyoruz. JB Rare Scotch Viski kendine özgü kitlesine tahıl ve alkol karakterinin baskın olduğu düz bir harman sunuyor. Tabii ki başta zevke ve isteğe bağlı olmakla beraber çok buzlu ya da kokteyl olarak zevkle tüketebileceğiniz bir viski J&B. Türkiye’nin en ucuz J&B viski kiti olarak sunduğumuz kitimizle klasik tadı yakalayabilir veya diğer aromalarımızla harmanlayarak farklı bir damak zevki yaşayabilirsiniz.

J&B Rare Scotch Blended Viski kitimizle 10 mili litrelik şişe ile 2.2 litrelik viskinizi evinizde 2-3 günlük demlenme süresinde hazırlayabilirsiniz. Kendin Hazırla ekibi olarak sizlerin en kaliteli viski kitlerine ulaşması ve evinizde en iyi aromayı yakalaması için 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.

 J-B Scotch Viski 2021 liste fiyatı ile karşılaştırıldığında çok ekonomik olduğunu göreceğiniz JB viski kitimiz Türkiye’nin en ucuz viski kitidir. Buna zıt olarak viskinizi zirveye taşıyacak aroması ile damağınızda tadım şöleni yaşayacaksınız. Bize bir kez şans verirseniz kaliteli viski kiti, Türkiye’nin en ucuz viski kiti, kaliteli viski aroması gibi başlıklar denince akla ilk gelen müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kendin Hazırla ekibi olacaktır.

J&B Scotch Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 J&B Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

J&B Scotch Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*