Tüm dünyanın Tennessee Kasabası’nı tanıdığı viski olan Jack Daniel’s Bourbon Viski birçok viski hayranın aklına ilk gelen isimdir.  Kapağı açtığınızda sizi vanilya, akçaağaç şurubu ve tatlı bir is kokusu ile karşılayan Jack Daniels viski aroma olarak sizlere isli, sıcak, yanık odun, bal ve karamel ile tam bir lezzet şöleni yaşatmaktadır. Belirgin, sıcak ve güçlü içimiyle tam bir klasik olan Jack Daniels Bourbon Viski deneyimini siz de yaşamak istiyorsanız Jack Daniels Bourbon viski kitimiz ile viskinize aromasını katabilirsiniz. Jack Daniels Bourbon viski kitimiz 10 mili litrelik şişesi ile size 2.2 litrelik viskinize zengin aromasını vermesini sağlıyor.

 Jack Daniels Bourbon viski kitimiz; Jack Daniels Bourbon viski 2021 fiyatlarının çok daha altında aynı lezzete kavuşmanıza imkan veriyor. Eğer dilerseniz Jack Daniels Bourbon viski kitimiz ile diğer viski aromalarımızı harmanlayarak kendi damak zevkinize uygun size özel bir viski yapabilirsiniz. Evinizde kendinize özel tercihleriniz ile sadece birkaç günlük demleme süresi sonunda Jack Daniels Bourbon viski sahibi olabilirsiniz.

 Jack Daniels Bourbon viski kitimiz ve diğer viski aroması kitlerimiz için sayfamıza göz gezdirebilirsiniz. Jack Daniels Bourbon viski kitimiz dışında Ballantines viski kiti, Chivas Regal Viski kiti, J&B Viski Kiti, Red Label Viski kiti ve daha birçok zengin viski aromasına Türkiye’nin en ucuz viski kiti ile sahip olabilirsiniz. 

 Jack Daniels Bourbon Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Jack Daniels Bourbon Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Jack Daniels Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.


Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*