Jack Daniels Gentleman Jack ilhamını yapımcısı Jack Daniel’ın beyefendiliğinden alan, klasik Jack Daniels viskisinden bir kez daha fazla kömür filtrasyonundan geçirilen harika bir viski. İki kez kömür filtrasyonundan geçmesi  Jack Daniels Gentleman Jack viskiyi pürüzsüz bir dokuya ulaştırmış. Bu yumuşacık ve zengin aromayı tatmanız için Jack Daniels Gentleman Jack Viski kitimizi sizlere ulaştırıyoruz. “Evde kendi viskimi yapmak istiyorum” diyenler için Türkiye’nin en ucuz viski kiti ile en zengin viski aromasını evinize getiriyoruz.

 Jack Daniels Gentleman Jack viski meyveli, vanilyalı, tatlı kokusu ile başınızı daha içmeden döndürecek! Jack Daniels Gentleman Jack viski içerisinde barındırdığı vanilya, elma, bal ve kuru üzüm ile tam bir lezzet şöleni sunuyor. Jack Daniels Gentleman Jack  viski kiti ile yumuşacık ve tatlı içimi siz de deneyin!

 Jack Daniels Gentleman Jack Viski kitimiz içinde bulunan 10 mili litrelik viski aroması şişemiz ile 2.2 litrelik Jack Daniels Gentleman Jack viskinizi sadece birkaç günlük demlenme süresinde evinizde hazırlayabilirsiniz. Jack Daniels Gentleman Jack viski ve diğer viski kiti aroması setlerimiz için sayfamıza göz gezdirebilirsiniz.

 Jack Daniels Gentleman Jack viski 2021 fiyatlarından çok daha ucuza kendi viskinizi yapabilirsiniz. Bunun için Türkiye’nin en ucuz viski kitini kaliteli ve zengin aromasıyla sizlere sunmaktayız.

 Jack Daniels Gentleman Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Jack Daniels Gentleman Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Jack Daniels Gentleman Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*