Tekirdağ No 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı; Tekirdağ rakı ustalarının yarışmalarda ödül kazanmış rakıların, tarihi 10 numaralı el yapımı bakır imbiğinde damıtılmasıyla elde edilen %100 yaş üzüm rakısıdır. 3 distiledir.  Tekirdağ Gold Rakı severler için biraz daha yoğun bir tat. Türkiye’nin en uygun, en kaliteli ve en pratik rakı kiti ile kolayca evde rakı yapabilirsiniz. Bunun için; Kendin Hazırla Sayfası olarak evinizde bu klasik içimli rakıyı demleyebilmeniz için gönderdiğimiz Tekirdağ No 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı Kitimizde bulunan 10 mili litrelik aroma şişesi ile siz de 2.150 litre rakınıza aroma verebilirsiniz. Tüm rakı kitlerimizde olduğu gibi Tekirdağ No 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı Kiti içerisinde de üzüm aroması ve anasonu içindedir. Anason yağı içermediği için yoğun anason kokusu içermez. Hızlı çözünür, kolay içimli, zengin aromalı rakınızı demleyebilirsiniz.

  Tekirdağ No 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı Kiti ve diğer; Türkiye’nin en ucuz, en pratik ve en kaliteli tüm konsantre rakı kitlerine sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Tekirdağ No 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı 2021 liste fiyatından çok daha ucuza kendiniz evde rakı yapabilirsiniz. Evde rakı yapımı ve diğer sorularınız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tüm rakı kitleri, viski kitleri, vodka kitleri ve daha fazlasına Kendin Hazırla sayfmızdan ulaşabilirsiniz.

 Eğer siz de Rakı Tekirdağ 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı Aroması (2.150 litre için 10 ML) Kiti fiyatları ile ilgileniyorsanız   Rakı Tekirdağ 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı Aroması Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi inceleyebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Rakı Tekirdağ 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı Aroması Kiti Fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli ve uygun rakı kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Rakı Tekirdağ 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Rakı Tekirdağ 10 Serisi Yaş Üzüm Rakı Aroması Kiti (2.150 litre için) 10 ML ve diğer tüm rakı aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.
Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*