Yeni Rakı 1944’ten beri 20 farklı üzüm karışımından  yapılır. Rakı severlerin çok iyi bildiği bu klasik ve dolgun tadı siz de evinizde yakalamak için Kendin Hazırla ekibi olarak gönderdiğimiz Yeni Rakı Rakı Kitimizi sipariş edebilir. Yeni Rakı Rakı Kitimiz içinde bulunan 10 mili litrelik cam şişedeki rakı aroması ile 2.15 litre rakınızı evde birkaç günlük demlenme süresinde yapabilirsiniz. Tüm rakı kitlerimizde olduğu gibi Yeni Rakı kitimiz içinde de üzüm aroması ve anason bulunmaktadır. Anason yağı içermediği için yoğun anason kokusu olmaz. Bu da daha yumuşak ve keyifli bir içim sağlamaktadır. Yeni Rakı rakı kitimiz ile evde en iyi kalitede rakı aromasını yakalamanız için özenle çalışmaktayız.

 Yeni Rakı; kuru üzüm ve yaş üzümün harmanı ile yapılmıştır. Yeni Rakı hala Türkiye’de en çok tüketilen içki olma özelliğini korumaktadır. Evde rakı yapımı, rakı kiti, rakı demlenme süresi vb. sorularınız için bize danışabilirsiniz. Yeni Rakı rakı kitimiz ile rakınıza klasik aroma verebileceğiniz gibi diğer rakı kiti ve aromalarımızla farklı bir lezzet de yakayalabilirsiniz. Üstelik bunu Yeni Rakı 2021 liste fiyatlarının çok daha altında Türkiye’nin en ucuz rakı kiti ile en kaliteli aromayı ekleyerek yapabilirsiniz.

 Eğer siz de Yeni Rakı Rakı Aroması (2.150 litre için 10 ML) Kiti fiyatları ile ilgileniyorsanız   Yeni Rakı Rakı Aroması Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi inceleyebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Yeni Rakı Rakı Aroması Kiti Fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli ve uygun rakı kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Yeni Rakı Rakı Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Yeni Rakı Rakı Aroması Kiti (2.150 litre için) 10 ML ve diğer tüm rakı aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*