Yeni Rakı Ustaların Karışımı; Yeni Rakı, Yeni Rakı Ala, Yeni Rakı Yeni Seri rakılarının şişelenmeden hemen önce Yeni Rakı Ustaları tarafından belirlenen oranlarla karıştırılmasından oluşan Yeni Rakı ailesinin son üyesidir. Siz de bu karışım rakı aromasını evinizde rakı yaparak denemek için Yeni Rakı Ustaların Karışımı Rakı Kitimizi sipariş verebilirsiniz. Evde rakı yapımı ve rakı kiti hakkında bilgi almak için bize danışabilirsiniz. Türkiye’nin en ucuz rakı kiti ile size en kaliteli rakı aromasını ulaştırmak için çalışıyoruz.

 Yeni Rakı Ustaların Karışımı 2021 liste fiyatının çok daha altında siz de evinizde rakı yaparak bu lezzeti tadabilirsiniz. Size gönderdiğimiz Yeni Rakı Ustaların Karışımı Rakı Kiti içerisinde bulunan 10 mili litrelik cam rakı aroması şişesi ile 2.150 litrelik rakınızı birkaç gün bekleme süresi sonunda demleyebilirsiniz. Yeni Rakı Ustaların Karışımı Rakı kitimiz içerisinde de tüm rakı kitlerimizde olduğu gibi üzüm aroması ve anason gelmektedir. Rakı kiti içerisinde anason yağı bulunmadığı için çok yoğun bir anason kokusu olmaz. Böylece yumuşak içimli rakı elde etmiş olursunuz. Yeni Rakı Ustaların Karışımı Rakı Kiti ve diğer tüm rakı kiti seçeneklerine sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Rakı kiti dışında; vodka kiti, cin kiti, viski kiti, likör kiti gibi bir çok seçeneğe de göz atabilirsiniz.

 Eğer siz de Yeni Rakı Ustaların Karışımı Rakı Aroması (2.150 litre için 10 ML) Kiti fiyatları ile ilgileniyorsanız   Yeni Rakı Ustaların Karışımı Rakı Aroması Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi inceleyebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında, Yeni Rakı Ustaların Karışımı Rakı Aroması Kiti Fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli ve uygun rakı kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Yeni Rakı Ustaların Karışımı Rakı Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Yeni Rakı Ustaların Karışımı Rakı Aroması Kiti (2.150 litre için) 10 ML ve diğer tüm rakı aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*