Yeni Rakı Ala rakı severlerin favorilerinden biri. Yeni Rakı’nın diğer rakılarından farklı olarak diğerleri gibi yaş ve kuru üzüm karışımı değil sadece kuru üzümden yapılmış bir rakı. Bu da içim olarak çok daha farklı bir yere taşımış Yeni Rakı Ala’yı. Siz de Yeni Rakı Ala’yı seviyorsanız ya da denemek istiyorsanız; bizimle iletişime geçebilir, Yeni Rakı Ala Rakı Kitimiz ile rakınıza aroma verebilirsiniz. Yeni Rakı Ala Rakı kitimiz içerisinde bulunan 10 mili litrelik cam şişesindeki rakı kiti aromamız ile 2.150 litrelik rakınızı evde demleyebilirsiniz. Sadece birkaç gün içerisinde ev yapımı Yeni Rakı Ala rakınızı yudumlayabilirsiniz.

 Türkiye’nin en ucuz rakı kiti ile en kaliteli rakı aromasını sizlere ulaştırmamız için bizlere ulaşmanız yeterli. Yeni Rakı Ala 2021 fiyatının çok daha altına evde kendi rakınızı yapabilirsiniz. Evde rakı yapımı için ne gerekli ise sizlerle buluşturuyoruz. Yeni Rakı Ala rakı kitimiz içerisinde bulunan üzüm aroması ve anason ile mükemmel rakı tadını yakalayabilirsiniz. Anason yağı bulunmadığı için rahatsız edici bir anason kokusu duymadan rakınızı keyifle yudumlayabilirsiniz. Yeni Rakı Ala Rakı Kiti ve diğer tüm Yeni Rakı Rakı kiti, Tekirdağ Rakı kiti, Efe Gold Rakı kiti gibi evde alkol kiti seçeneklerimize göz atabilirsiniz. Evde rakı yapımı ve daha fazla konuda ki sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 Eğer siz de Yeni Rakı Ala Rakı Aroması (2.150 litre için 10 ML) Kiti fiyatları ile ilgileniyorsanız    Yeni Rakı Ala Rakı  Aroması Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi inceleyebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,   Yeni Rakı Ala Rakı  Aroması Kiti Fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli ve uygun rakı kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021  Yeni Rakı Ala Rakı  Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

 Yeni Rakı Ala Rakı  Aroması Kiti (2.150 litre için) 10 ML ve diğer tüm rakı aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.
Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*