Smirnoff  – Strawberry (Çilekli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML ile votkanızı pratik ve kendi damak zevkinize uygun bir şekilde tatlandırıp hazırlayabilirsiniz. Piyasadaki en kaliteli ve en uygun konsantre votka aroması kitlerini, farklı aroma çeşitlerini de değerlendirerek  Kendin Hazırla güvencesi ile tarafımızdan temin edip votkalarınızı kendiniz yapabilirsiniz.

Smirnoff  – Strawberry (Çilekli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML siparişleriniz size 10 ML cam şişe içinde hazır ve konsantre olarak ulaşır. Votkanızı, 1000 ml Etl Alc + 1100 ml su içerisine, hazır aromamız Smirnoff – Strawberry (Çilekli) Vodka Aroması Kiti 10ML ekleyerek iyice karışmasını sağlayabilir ve 3-4 adet kesme şekeri eritip ilave ederek son derece pratik bir şekilde hazır hale getirebilirsiniz. 2-3 günlük kısa bir dinlenme süresinin ardından taze çilek lezzetinde, zengin ve güçlü bir aromaya sahip, hoş kokulu ve yoğun aromavotkanızı keyifle tüketebilirsiniz.

Smirnoff  – Strawberry (Çilekli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML ile hazırlamış olduğunuz çilek kokulu votkanız yumuşak ve akıcı bir içim zevki sunmakla birlikte ve yoğun aroması ile damağınızda kalıcı bir taze çilek tadı bırakarak  size yüksek içim kalitesi ve zevki sunar.

Eğer siz de Smirnoff  – Strawberry (Çilekli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatları ile ilgileniyorsanız,  Smirnoff  – Strawberry (Çilekli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız için ürünlerimizi inceleyebilir, “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Smirnoff – Strawberry (Çilekli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli aromalar olup en uygun votka kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

Smirnoff  – Strawberry (Çilekli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımızdan bazılarını sizler İçin aşağıda Listeledik.

Smirnoff – Strawberry (Çilekli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML  ve diğer tüm votka aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*