Göbek Rakı nedir? Distile işlemi sırasında baş ve son kısımdan değil sadece ortadaki bölümün alınmasıyla yapılan rakıya göbek rakı denir. Diğer rakılardan daha kaliteli olduğu söylenir. Siz de evde kendi göbek rakınızı yapmak istiyorsanız Kendin Hazırla sayfası olarak hazırladığımız göbek rakı kiti ile rakınıza zengin göbek aromasını verebilirsiniz. Evde rakı yapımı ve dahası için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 Göbek rakınızı hazırlamak için rakı kitimiz içinde bulunan 10 mili litrelik cam şişedeki rakı aromasını 1 litre etil alkol ile iyice karıştırarak bu karışımı da 1.150 litre suya ekleyerek 2.150 litre rakınızı hazırlayabilirsiniz. Anason rakı kitimiz içerisinde mevcuttur. Göbek rakı kitimiz içinde de diğer kitlerde olduğu gibi anason yağı kullanmadığımız için rahatsız edici anason kokusu da almazsınız. Rakınızı serin ve güneş görmeyen bir yerde en az 2-3 gün dinlendirmelisiniz. Rakınızın içim kalitesini artırmak için iyi bir su kullanmayı ihmal etmeyin. Evde rakı yapımı püf noktaları ve daha fazlası için yazılarımıza göz atabilirsiniz.

 Göbek Rakı 2021 Liste fiyatının çok daha altında kendi göbek rakınızı hazırlamak için Kendin Hazırla sayfamız üzerinden ya da whatsapp numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kendin Hazırla güvencesiyle kitleriniz kapınıza geliyor. 

 Eğer siz de Rakı Göbek Rakı Aroması (2.150 litre için 10 ML) Kiti fiyatları ile ilgileniyorsanız  Rakı Göbek Rakı Aroması Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi inceleyebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Rakı Göbek Rakı Aroması  Kiti Fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli ve uygun rakı kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Rakı Göbek Rakı Aroması  Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Rakı Göbek Rakı Aroması  Kiti (2.150 litre için) 10 ML ve diğer tüm rakı aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.


Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*