Absolut Vodka şeker ilavesi içermeden votka severlere pürüzsüz, doğal, katkı maddesi içermeyen, zengin, tam gövdeli ve yumuşak bir içim sunmaktadır. İlk defa votka içecekler içecek olanlar uygun bir seçimdir. Siz de evinizde bu deneyimi yaşamak istiyorsanız Absolut Votka Kitimiz ile evinizde kendi votkanızı yapabilirsiniz. Absolut Vodka Kiti ve diğer votka kitleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 “Evde nasıl votka yapılır?” diyenler için; 30 yıldan eski reçeteye sahip bu dünya markası votkayı evinizde 2.1 litre yapmak için Absolut Votka Kitimiz içinde bulunan 10 mili litrelik cam şişedeki Absolut Votka aromamızı 1000 mili litre (1 litre) etil alkol ve 1100 mili litre (1.1 litre) su içerisine ekleyerek iyice sallayıp karışmasını sağladıktan sonra damak zevkinize göre tavsiyemiz; 3-4 küp şekeri eriterek karışıma ilave edebilirsiniz. En az 2-3 günlük dinlenme süresinin sonunda votkanızı keyifle yudumlayabilirsiniz.

 Zengin ve tam gövdeli, tahıl ve kuru meyve notalarının eşlik ettiği, belirgin ama yumuşak ve pürüzsüz içimli votka deneyimi için Absolut Votka iyi bir tercih. Absolut votka kiti, Smirnoff votka kiti, Ciroc Votka, Grey Goose Votka kiti ve daha fazlası için sayfamıza göz atabilir aklınıza takılan sorular için bize danışabilirsiniz.

Eğer siz de Absolut Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatları ile ilgileniyorsanız,  Absolut Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız için ürünlerimizi inceleyebilir, “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Absolut Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli aromalar olup en uygun votka kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

Absolut Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımızdan bazılarını sizler İçin aşağıda Listeledik.

Absolut Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML  ve diğer tüm votka aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*