Absolut Apple Vodka İsveç votka severlerin öncelikli tercihlerinden. Absolut Elma Votka adından anlaşılacağı gibi elma tadının ön plana çıktığı keyifli içime sahip bir votka. Absolut Elma Votka sürpriz olarak bünyesinde zencefil aroması da barındırıyor. Siz de evinizde votka yapıp bu keyifli içimi yaşamak istiyorsanız Absolut Apple (Elmalı) Votka kitimizden sipariş verebilirsiniz.

 Evde votka yapımı zannettiğiniz kadar zor ve zahmetli değil aslında. Size göndereceğimiz Absolut apple votka kiti sayesinde kolaylıkla aynı zengin tadı siz de yakalayabilirsiniz. Nasıl mı? Absolut Apple Elmalı votka kitimiz içerisinde bulunan 10 mili litrelik cam şişedeki votka aromasını 1 litre etil alkol ve 1.1 litre saf suya ekleyip iyice karıştırdıktan sonra tavsiyemiz 3-4 küp şekeri (damak tadınıza göre arttırabilirsiniz) eklemeniz ve en az 2-3 gün güneş görmeyen serin bir yerde dinlendirmeniz yeterli. Evde votka yapımı bu kadar kolay.

 Tat olarak zengin ve yoğun elma geri planda kalan zencefil tadı ile destenlenmiş. İçimi ise zengin, yumuşak, pürüzsüz ve damakta kalan yoğun meyvemsi aroma. Tüm kokteyller için uygun bu lezzeti sadece bol buz ve soda ile de tüketebilirsiniz. Absolut Apple Votka Kiti, diğer tüm Absolut Votka Kiti seçenekleri ve diğer tüm içki kitleri için sayfamıza göz atabilir, merak ettikleriniz için bize ulaşabilirsiniz.

Eğer siz de Absolut  – Apple (Elmalı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatları ile ilgileniyorsanız,  Absolut  – Apple (Elmalı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız için ürünlerimizi inceleyebilir, “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Absolut  – Apple (Elmalı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli aromalar olup en uygun votka kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

Absolut  – Apple (Elmalı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımızdan bazılarını sizler İçin aşağıda Listeledik.

Absolut  – Apple (Elmalı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML  ve diğer tüm votka aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz. 

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*