Absolut Cherry (Kirazlı) Vodka kırmızı meyve sevenlerin favorisi olabilecek bir votka. Bünyesinde kiraz, taze beyaz kızılcık ve tatlı erik aroması bulunduruyor. İçimi oldukça zengin bu votkayı evde yapmak istiyorsanız Absolut Cherry (Kirazlı) Votka kitimizden sipariş verebilirsiniz. Size sadece kolayca kendi votkanızı hazırlayıp zengin aromayı keyifle yudumlamak kalacak. Absolut Cherry (Kirazlı) Vodka kitimizi sipariş etmek için sayfamız üzerinde alışveriş yapabilir ya da whatsapp yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

 Absolut Cherry (kirazlı) votka içim olarak zengin, pürüzsüz ve meyvemsi. Damakta bıraktığı zengin meyve aroması sizi kendine hayran bırakacak. Sadece bol buzla kola veya soda ekleyerek içebilir veya kokteyl yapımında kullanabilirsiniz. Absolut Cherry (kirazlı) votka kitimiz içerisinde size göndereceğimiz 10 mili litrelik cam şişe içerisindeki zengin aromayı 1 litre etil alkol ve 1.1 litre saf su ile iyice karıştırdıktan sonra tavsiyemiz 3-4 küp şeker tabii ki damak zevkinize bağlı olarak arttırabilirsiniz; eritip karıştırdıktan sonra en az 2-3 güneş görmeyen serin bir yerde beklettikten sonra bu zengin içim keyifle yaşayabilirsiniz.

 Absolut Cherry (kirazlı) votka kiti, Absolut Vodka kiti ve diğer tüm votka kiti seçeneklerimiz için sayfamıza göz atabilir aklınıza takılan veya merak ettiğiniz konular için bize danışabilirsiniz.

Eğer siz de Absolut  – Cherry (Kirazlı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatları ile ilgileniyorsanız,  Absolut  – Cherry (Kirazlı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız için ürünlerimizi inceleyebilir, “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Absolut  – Cherry (Kirazlı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli aromalar olup en uygun votka kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

Absolut  – Cherry (Kirazlı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımızdan bazılarını sizler İçin aşağıda Listeledik.

Absolut  – Cherry (Kirazlı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML  ve diğer tüm votka aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*