Absolut Pears (Armutlu) Vodka isminden de kendini anlaşılacağı üzere yoğun armut aromalı bir votka. Absolutun muhteşem içiminin armut lezzetiyle buluştuğu bu votkayı siz de evinizde yapmak istiyorsanız sayfamız üzerinden ya da bizimle iletişime geçerek Absolut Pears (Armutlu) Votka kitimizi sipariş verebilirsiniz.

 Absolut Pears (Armutlu) votkanızı bol buzla soda, meyve suyu veya zencefilli bira karıştırırarak ya da kokteyllerinizde kullanabilirsiniz. Evde Absolut Pears (armutlu) votkanızı yapmak için kitimiz içinde yolladığımız 10 mili litrelik cam şişe içerisindeki Absolut Pears aromamızı 1.1 litre etil alkol ve 1 litre suyla iyice çalkaldıktan sonra 3-4 küp şekeri eriterek (damak zevkinize göre arttırabilirsiniz bu sadece bizim tavsiyemiz) karıştırarak en az 2-3 gün güneş görmeyen serin bir yerde bekletip keyifle yudumlayabilirsiniz.

Absolut Pears zengin, tam gövdeli, meyvemsi, tatlı armut aroması ile yumuşak, pürüzsüz, ferah, damakta kalıcı ve kaliteli bir içim sunar. Absolut votkanın sevdiğiniz tadı Kendin Hazırla kalitesiyle evinize geliyor.

 Absolut Pears (armutlu) votka kiti, diğer tüm Absolut votka kitleri ve içki kitleri için sayfamızı inceleyebilirsiniz. Sayfamız üzerinden ya da bizimle iletişime geçerek sipariş verebilirsiniz. Türkiye’nin her yerine Kendin Hazırla güvencesiyle yolladığımız kitlerimizle siz de evinizde keyifle içkinizi yudumlayabilirsiniz.

Eğer siz de Abslut – Pears (Armutlu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatları ile ilgileniyorsanız,   Abslut – Pears (Armutlu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız için ürünlerimizi inceleyebilir, “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,   Abslut – Pears (Armutlu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli aromalar olup en uygun votka kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

 Abslut – Pears (Armutlu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımızdan bazılarını sizler İçin aşağıda Listeledik.

 Abslut – Pears (Armutlu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML  ve diğer tüm votka aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz. 

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*