Absolut Raspberry (ahududulu) votka muhteşem ve her şeyle uyumlu zengin ahududu aromasını sizlerle buluşturan, hayranı olacağınız bir lezzet. Absolut raspberry lezzetini evde yapıp tecrübe etmek için Kendin Hazırla olarak hazırladığımız mutheşem Absolut Raspberry (Ahududulu) votka kitimizden sipariş edebilirsiniz.

 Absolut Raspberry (ahududulu) votka kitimiz içerisindeki 10 mili litrelik cam şişe içerisinde bulunan Absolut Raspberry aroması ile 2.1 litrelik votkanızı yapabilirsiniz. Nasıl mı? 10 mili litrelik Absolut Raspberry aromasını 1.1 litre etil alkol ve 1 litre saf su ile iyice çalkalayarak karıştırdıktan sonra tavsiyemiz 3-4 küp şekeri (damak zevkinize göre arttırabilirsiniz) eritip ekleyerek, en az 2-3 günlük serin ve güneş görmeyen bir yerde dinlendirdikten sonra votkanız hazır J Keyifle kokteyllerde, meyve suyuyla ya da sodayla bol buzla olmak şartıyla karıştırıp içebilirsiniz.

 Absolut Raspberry Vodka 2021 liste fiyatından çok daha aşağıda bu lezzetli deneyimi yaşayabilirsiniz. Kendin Hazırla sayfası güvencesiyle Türkiye’nin her yerine yolladığımız içki kitleri ile siz de evde içki yapımı tecrübesini kazanabilirsiniz. Absolut Raspberry (ahududulu) votka kiti, diğer Absolut votka kiti seçenekleri ve tüm içki kiti seçenekleri ve merak ettiğiniz her şey için sayfamıza bakabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Eğer siz de Absolut  – Raspberry (Ahududulu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatları ile ilgileniyorsanız,  Absolut  – Raspberry (Ahududulu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız için ürünlerimizi inceleyebilir, “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Absolut  – Raspberry (Ahududulu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli aromalar olup en uygun votka kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

Absolut  – Raspberry (Ahududulu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımızdan bazılarını sizler İçin aşağıda Listeledik.

Absolut  – Raspberry (Ahududulu) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML  ve diğer tüm votka aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*