Ciroc Snap Frost (Üzümlü) Vodka mükemmel pürüzsüzlükte içimi ile baş döndüren bir keyifli içime sahip. Ciroc Snap Frost Vodka’nın özü; kaliteli Fransız üzümlerinin 5 kez damıtılmasından yapılır ve aynı zamanda glütensizdir. Siz de evde Ciroc Snap Frost Votka yapmak için Ciroc Snap Frost Vodka Kitimizden sipariş verebilirsiniz. Evinizde kolaylıkla vodkanızı yapıp keyifle yudumlayabilirsiniz.

 Eşsiz Fransız üzümlerinin tadını Ciroc Snap Frost Vodka 2021 liste fiyatından çok ucuza ama aynı lezzetle evde tecrübe etmek için sayfamız üzerinden ya da whatsapp iletişim numaramızdan Ciroc Snap Frost Vodka kitimizi sipariş verebilirsiniz. Türkiye’nin en ucuz vodka kiti, en kaliteli vodka kiti denilince akla gelen ilk isim olarak; Kendin Hazırla güvencesiyle hazırladığımız kitleri en kısa zamanda sizlerle buluşturuyoruz.

 Ciroc Snap Frost Vodka kiti içindeki 10 mili litrelik cam şişede gönderdiğimiz votka aromamızı 1.1 litre etil alkol ve 1 litre saf suyla iyice çalkalayıp karıştırdıktan sonra tavsiyemiz 3-4 adet küp şekeri (damak zevkinize göre arttırabilirsiniz) eritip karıştırdıktan sonra güneş görmeyen ve serin bir yerde en az 2-3 gün demlenmeye bırakınız. Daha sonrasında vodkanızı kokteyllerde, bol buzla sadece soda veya meyve suyu gibi bir içecekle karıştırarak keyifle yudumlayabilirsiniz.

Eğer siz de Ciroc  – Snap Frost (Üzümlü) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatları ile ilgileniyorsanız,  Ciroc  – Snap Frost (Üzümlü) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız için ürünlerimizi inceleyebilir, “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Ciroc  – Snap Frost (Üzümlü) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli aromalar olup en uygun votka kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

Ciroc  – Snap Frost (Üzümlü) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımızdan bazılarını sizler İçin aşağıda Listeledik.

Ciroc  – Snap Frost (Üzümlü) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML  ve diğer tüm votka aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.


Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*