Ciroc Coconut (Hindistan Cevizli) Vodka mükemmel pürüzsüz dokusunu 5 kez damıtılmasında alıyor. Hindistan cevizi seviyorsanız bu votka tam size göre! Olağanüstü Hindistan cevizini tropik meyvelerle destekleyen eşsiz aroması ile Ciroc Coconut Vodka vazgeçilmeziniz olacak. Evde Ciroc Coconut Vodka yapmak için Ciroc Coconut (Hindistan Cevizli) Vodka kitimizden sipariş verebilirsiniz. Türkiye’nin en ucuz votka kitiniz en kaliteli aroma ile Kendin Hazırla güvencesiyle evinize getiriyoruz.

 Taze hindistan cevizinin, tropik meyvelerle buluştuğu yumuşacık içimli tropikal bitişli Ciroc Coconut Vodkayı evde yapmak için gönderdiğimiz Ciroc Coconut Vodka kitinde bulunan 10 mili litrelik cam şişe içindeki vodka aromasını 1.1 litre etil alkol ve 1 litre saf suyla iyice çalkalayıp karıştırdıktan sonra bizim tavsiyemiz 3-4 adet küp şekeri eriterek (isteğe bağlı arttırabilirsiniz) karışıma ekleyiniz. Sonrasında serin ve güneş görmeyen bir yerde en az 2-3 gün demlenmeye bırakınız. Vodkanız hazır! Kokteyllerde kullanabilir, bol buz ile soda, gazlı içecek veya meyve suyu ile karıştırarak da tüketebilirsiniz. Ciroc Coconut Votka fiyatının çok daha altında bu lezzeti kendiniz yakalayabilirsiniz. Hem en ucuz vodka kiti hem de en kaliteli vodka aroması için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Eğer siz de Ciroc  – Coconut (Hindistan Cevizli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatları ile ilgileniyorsanız,  Ciroc  – Coconut (Hindistan Cevizli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız için ürünlerimizi inceleyebilir, “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Ciroc  – Coconut (Hindistan Cevizli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli aromalar olup en uygun votka kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

Ciroc  – Coconut (Hindistan Cevizli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımızdan bazılarını sizler İçin aşağıda Listeledik.

Ciroc  – Coconut (Hindistan Cevizli) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML  ve diğer tüm votka aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.


Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*