Ciroc Pineapple (Ananaslı) Vodka Fransız üzümlerinin 5 kez damıtılmasından yapılmış, glütensiz ve pürüzsüz içimli votkadır. Ciroc Ananaslı votkayı evde yapmak için Kendin Hazırla güvencesiyle yolladığımız Ciroc Pineapple (ananaslı) votka kitimizi sipariş verebilirsiniz. En ucuz ve en kaliteli votka kiti için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Evde votka yapımı ve daha fazlası için de cevapları yine sayfamız üzerinden veya bize danışarak bulabilirsiniz.

 Ciroc Pineapple (ananaslı) votka içerisinde ananas, tropik meyveler, vanilya ve hafif limon bulundurmaktadır. Ön plana çıkan ananas ve tropik meyveler tatlı, dolgun ve pürüzsüz bir içim sağlamaktadır. Bol buzla soda, meyve suyu veya gazlı içeceklerle tüketebilir ya da kokteyl yapımında kullanabilirsiniz.

 Ciroc Ananaslı vodka kitimizde bulunan 10 mili litrelik cam şişe içerisindeki vodka aroması ile 2.1 litre votkanızı evde kendiniz hazırlayabilirsiniz. Türkiye’nin en ucuz votka kiti aroması ile en kaliteli lezzeti kendiniz yapabilirsiniz. Evde votka yapımı ve çok daha fazlası için bize danışabilirsiniz. Ciroc votka kiti çeşitleri, Absolut votka kiti çeşitleri ve onlarca içki kiti seçeneklerimiz arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. En ucuz vodka kiti ile zengin aroma ve üstün lezzet kalitesini Kendin Hazırla güvencesiyle tecrübe edebilirsiniz. Sayfamız üzerinden ya da iletişim numaramızdan vodka kiti siparişinizi verebilirsiniz.

Eğer siz de Ciroc  – Pineapple (Ananaslı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatları ile ilgileniyorsanız,  Ciroc  – Pineapple (Ananaslı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız için ürünlerimizi inceleyebilir, “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Şu an güncel piyasa göz önüne alındığında,  Ciroc  – Pineapple (Ananaslı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımız Türkiye’deki en kaliteli aromalar olup en uygun votka kiti fiyatlarıdır.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

Ciroc  – Pineapple (Ananaslı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML fiyatlarımızdan bazılarını sizler İçin aşağıda Listeledik.

Ciroc  – Pineapple (Ananaslı) Vodka Aroması Kiti (2.1 litre için) 10 ML  ve diğer tüm votka aroması kitleri ile alakalı ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*