Chivas Regal 18 Gold Signature Scoth Viski seviyorsanız; Chivas Regal 18 Gold Signature Viski Kiti ile damak zevkinize ve cebinize en uygun kendi Chivas Regal 18 Gold Signature viskinizi yapabilirsiniz. Siz de bu deneyimi Türkiye’nin en cebinize uygun ve en kaliteli aromalarını sunan Kendin Hazırla sayfamız üzerinde yaşayabilirsiniz. 10 ml’lik Chivas Regal 18 viski kitlerimiz ile 2.2 litrelik Chivas Regal 18 Gold Signature viskilerinizi yapabilirsiniz. 

 Oldukça zengin ama yumuşak bir içime sahip olan Chivas Regal 18 Gold Signature viski aroma olarak; koyu çikolata, esmer şeker, vanilya, meşe ve tarçın içeriklidir. Meyvemsi, baharatlı ve hafif islidir. Bu tadı sizin için en ucuz viski kiti ile Kendin Hazırla ailesi olarak kapınıza getiriyoruz.

 Chivas Regal 18 Gold Signature 18 yıl dinlendirilmiş viskinin muhteşem tadına viski kitlerimiz ile ulaşabilir damak zevkinize uygun aromalar eklerek kendi viskinizi yaratabilirsiniz.

Chivas Regal 18 Gold Signature 2021 fiyatlarına bakıldığında, Kendin Hazırla viski kitlerimiz ile çok daha uyguna evinizde yapabileceğinizi göreceksiniz. Chivas Regal 18 yıl dinlendirilmiş viski aromasına uygun viski kitimiz ile 2-3 dinlendirme süresinde ulaşabilirsiniz.

Daha farklı, zengin ve uygun fiyatlı viski aromaları için; Kendin Hazırla sayfamız üzerinden geniş ürün yelpazemizdeki viski kitlerini inceleyebilirsiniz.


Chivas Regal 18 Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Chivas Regal Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Chivas Regal 18 Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*