Chivas Regal 25 Yıllık Viskiyi sevenler ya da yüksek fiyatı sebebiyle hiç deneyememiş olanlar için Kendin Hazırla ekibi olarak Türkiye’nin en ucuz Chivas Regal viski kitini size ulaştırıyoruz. Chivas Regal 25 Yıllık viski kitimiz ile zengin aromalı kendi zevkinize uygun viskinizi yapabilirsiniz. Chivas Regal 25 Yıllık Viski kitimiz ile 10 ml’lik kaliteli aromamız sayesinde 2.2 litrelik Chivas Regal 25 yıl dinlendirilmiş viskiye sahip olabilirsiniz. Üstelik  25 yıl beklemeden Chivas Regal viski kitlerimiz ile 2-3 günlük demlenme süresi sonunda zengin aromalı viskinizi yapabilirsiniz. Chivas Brother’sın en genci 25 yaşında olan bu özel içimli viskisine siz de Chivas Regal 25 Viski Kitimiz ile sahip olabilirsiniz. 

 Chivas Regal 25 Yıl dinlendirilmiş viskinin çok tatlı, karamelli, yanık süt lezzeti ile kompleks başlayan içimi karabiber ve tarçınla baharatlı bir bitiş sağlıyor. Chivas Regal 25  Yıllık Viski kiti ile siz de viskinizi yudumladığınızda kazandibi yemiş gibi hissedebilirsiniz.

 Chivas Regal Viski 2021 fiyatlarının çok daha altında ama tadım zevkini yaşattığımız viski kitlerimize istediğiniz zaman canlı destek ile sahip olabilirsiniz. Sizlerin memnuniyeti için çalıştığımız Türkiye’nin en ucuz ve en kaliteli viski kitlerini sizlerle buluşturduğumuz Kendin Hazırla sayfamız üzerinden sipariş verebilir, siz de kendinize özgü aromalar ile çeşit çeşit viski tadımı zevkini evinizde yaşayabilirsiniz. Uygun fiyatlı, zengin aromalı Chivas Regal 25 viski kitimiz ve daha fazlası için Kendin Hazırla ekibi olarak bir tık uzağınızdayız.


Chivas Regal 25 Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Chivas Regal Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Chivas Regal 25 Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*